Monday, January 17, 2011

Serving It Right

Imelik kui vara siin uni ära läheb.. soiusin ja soiusin ning kell oli ikka mingi 8.30. Soiusin natuke veel ja siis kunagi sundisin ennast ka voodist välja. Käisime üle tee jõusaalis, suurt energiat mul seal teha midagi eriti ei olnud. Kuradi kahju ikka, et see jalg ei ole juba nii terve, et saaks joosta või ma ei tea.. midagi sellist teha..

pärast sai veel natuke linnapeal ka käidud ja mingi kuueks üritasime ennast 4,4km kaugusele Serving It Right tunnistust tegema sundida. Õnnestus.. korralik jalutuskäik oli, aga pettumus oli see koolitus või test seal. Nimelt, seda saab teha ka online (maksab veits vähem kui see variant, mis meie valisime), aga point nagu oligi, et läheks ikka kohale ja näeb inimesi ja seda koolituskeskust ka. Siiski toimus asi niii, et anti raamat ja test ja aega 3h.. ja 65 taala selle eest taheti ka veel saada. Siiski see sekretär tundis huvi, et kust me oleme ja mis me teeme, millepeale me muidugi talle endist rääkisime, et kui tublid ja head baarmanid me oleme ja kõik jutud:) lubas meile saata mingeid kohtasid, kuhu cvsid viia.. äkki saadabki, vähemalt midagigi...

Ja täiesti tühja koha pealt tõmbas Eskel ennast praegu käima ja ütles, et talle meeldib see kõrvalmaja pedekast majahoidja...:D:D:D:D kutsume teda nüüd hellitavalt GayLord:)

aga selge.. nüüd jõudsime lõpuks kodu ja jalad on täitsa läbi.. arvestasime enne, et palju täna jalutatud on umbes.. jõudsime järeldusele, et kuskil 13-14km

aga no selged pildid,
kirjutamiseni



väike pildike ka meie maja juures olevast Burrardi sillalt tehtud, meie maja jääb selle kõige paremalpoolsema kõrvale kohe:)

No comments:

Post a Comment