Sunday, January 16, 2011

Ja nii see nädalavahetus lõppes..

Iiiiigatahes... laupäeva hommikul viskasid Terry ja Selina meid rongipeatusesse ja siis põrutasime sellega kesklinna välja ning tampisime oma uude koju:) Päev oli jällegi tihe, kuna olime põhimõtteliselt terve päeva kuni 20.00ni linna peal.. käisime need põhitänavad läbi, ja oli vaja ju kuskil öösel magada laupäeval juba, seega otsisime kohti, kust saaks madratseid, patju, tekki ja muud sellist alguses vaja minevat kraami..
Leidsime lõpuks kaubamaja nimega Sears, suur... 4-5 korrust ja selline värk. Kõik muu oli nagu olemas, aga madratseid ei olnud. Uurisime, kust leida võib ja suunati meid Canadian Tire nimelisse keskusesse, mis asus kahe rongipeatuse kaugusel Searsi kaubamajast. Õnneks oli rongipeatus kohe sama maja all, seega oli päris mugav.. muide, väljas oli sadama hakanud..

Jõudsime siis sinna.. ka hästi suur keskus ja selline.. kohati nagu JYSKi moodi värk.. saime sealt kõik taldrikud, noad, kahvlid, madratsid möllud... arve oli igatahes päris korralik, aga nagu ma mainisin.. siin ei ole üldse odav. Kuidas koju saada suure käru täie asjadega. Üritasime taksot saada ja umbes 5 minutiga õnnestus see isegi saada, viskasime asjad peale ja onu taksojuht sõidutas meid ilusti maja ette.. asjad üles.. korras..

Madratsid olemas, muud nänni ka natuke, aga tagasi Searsi kaubamajja pidime ikka jalutama, sest patju ja tekke me enne ära ei ostnud. Kas keegi on näinud 500-600 taalaseid tekke? ebanormaalne.. kes ostab endale 600 dollari eest teki.. Meie mitte igatahes. Lõpuks leidsime mingi komplekti, mis maksis 70 taala ja kus oli tekk, lina, voodikate või mingi selline asi ja padjapüürid.. padi oli eraldi mingi 30 taala.

Jõudsime siis lõpuks kogu kraami koju tassida, kell oli ka juba selleks hetkeks mingi 19 läbi juba. Terry, Selina, Terry vend Danny ja veel Shane jõudsid kuskil 20 ajal ning siis sai väheke jooki tehtud, mula aetud ja pärast läksime granville avenue-le jalutama, astusime sisse ka mõnda baari ja lõpuks yhte klubisse, oli täitsa ok, aga naljakas on see, et siin need peod algavad nii vara ja lõppevad ka meie mõistes vara. 2-3 või mõned kohad ka 4.. aga no, peod hakkavad juba see eest mingi 20 õhtul või isegi varem, seega teeb see selle veidike tasa..

Ööseks jäid kõik siia meie juurde, sest kõik olid päris purjus. Terryl ja Selinal oli oma madrats ja asjad kaasas, Danny magas ukse augus kuidagi ja Shane suutis ennast kuidagi Diivani peale vinnata ikka lõpuks.

........
Eskel kommenteeris vahele praegu: Sa nii ei saa teha, et kirjutad, et mul on sitt olla natuke?
-------

Iiiigatahes.. kus me jäimegi. jah.. Magama saime mingi 5-6 ajal, täpselt ei teagi.. ning hommikul algas ka päris varakult juba, arvestades vähest und.. plaanisime küll öösel ka Taco Expressi külastada, aga ei hakanud minema, sest mõtlesime, et äkki Pihelit või kedagi ei ole tööl:PPP

täna käisime veel kõik kuuekesi ühe autoga suures poes meile söögikraami ostmas ja siis tulime koju ja nemad läksid koju ja kõik läksid koju ja meie jäime koju ja nemad jäid koju jne...:D selliselt lõppes siis meie nädalavahetus. Täna käis meil interneti onu ka nii, et nüüd on meil ka püsiühendus välismaailmaga.. täna ei viitsi eriti midagi teha kui aus olla..

Aga Tervitusi teile kõigile:)

Eskel kruvis endale rattad alla ja läks sõitma:)

c ya

No comments:

Post a Comment