Saturday, January 15, 2011

Selline.. korralik Reede, suure tähega pange tähele:)

Hommik algas jällegi päris varakul. Kuskil kaheksa üheksa paiku sai ennast üle peksta. Natuke soiumist ja siis sai asutud kuulutuste otsimisega. Craigslist ja Kijijiji või midagi olid vägagi abiks. Leidsime nii mõnegi asjaliku konktaki Kitsi kandis (üks äge rannapiirkond.. eriti suvel) ja ka kesklinnas. Esimene koht, mille peale kesklinnas läksime nendest tornmajadest, sakkis... landlord oli ka mingi kahtlane gei vanamees, kellel oli mõlemas kõrvas kolm teemandit jne.. imelik igatahes:D esimene küsimus oli, et kuidas te olete.. partnerid.. toakaaslased.. ??? wtf!!!  .. igatahes, hind oli kõrge, ettemaksu tahtis 3 kuu ulatuses saada ja tagatist ka veel pool kuud.

ilmselgelt leidsime oma korteri kõrvalmajast, kus väljas oli kirjas, et on vabu kortereid, nagu palju siin kandis kohata võib.. lihtsalt sildid maja ees.. igatahes, helistasime, läksime vaatasime.. ja lõpuks jõudsime oma lõpp-punkti, 19 korrus, ilus vaip ka maas terves korteris, vaade.. uskumatu.. üür ka napilt piirides, nii, et väga hea.. ja muide.. maja ise on ranna ääres, aga siiski on meil hoovis ka bassein... fuck yyeah... :) igatahes.. selle maja landlord (naissoost) oli väga tore naine ja kuna Terry suudab sellist ilusat smooth talki ajada, siis saime tolle naisega päris hea keele peale.. Ise ta on samamoodi kunagi 18 aastat tagasi Bulgaarist Kanadasse kolinud... ja ta mõistis meid täielikult, mis oli vägagi positiivne.. isegi ühe tasuta lahtise diivani saime.. nagu tegelikult ka. Aasta vana diivan, lahtikäiv ja põhimõtteliselt kasutamata:)

igatahes $1200 kuus ja see on meie.. hästi läheb on homseks ka nett sees... sellega oli iseenesest päris naljakas lugu. Õhtupoolikul kui me peale kõiki neid vaatamisi söömas käisime ja asjad ära otsustasime ja sinna majja korterit üürima läksime ja kõik korda aetud saime, hakkasime lõpuks jälle Terry poole minema ja too hetk märkas Terry meie auto taga seismas ühe firma autot, kes tegeleb interneti ja muu sellisega ning läksime rääkisime endale homseks neti:) korras!!!

käisime veel enne otsustamist mõnes tornis, aga sellist vaadet ja värki kokkuvõttes ei olnud. Ühes pakuti küll ujula ja jõusaali tasuta kasutamist, aga jõusaal polnud eriti täiuslik ja pealegi üle tee on meil nüüd jõusaal ja ujula enivei.. suuremad ainult:)

Homne plaan on täpselt selline: telefoninumbrid kohalikud, pangakonto .. mõned asjad korterisse.. ja rohkem praegu ei teagi.. Ahjaa.. soolaleiva pidu, tulge ka:) 1011 beach avenue:)

ma olen natuke purjus praegu ei rohkem nagu ei tulegi tänasest päevast eriti midagi ette, mida kirjutada:)
üritan kuidagi pilte ka saada siia:)

peace out, cheers, ey..:P

No comments:

Post a Comment