Thursday, January 13, 2011

NY .. Vancouver..

Tegelikult ma valetasin natuke eelmise postituse pealkirjas.. neljapäeva õhtu jäi täitsa välja:)

Igatahes, tänased lennud kulgesid väga probleemide vabalt. Lennukid jõudsid isegi plaanitust kiiremini vajalikesse sihtkohtadesse. Vancouverisse jõudsime täpselt 12.20 kohaliku aja järgi ehk 22.20 Eesti aja järgi.

Aaaaga lennujaamast saime lahkuda alles mingi kell 16, sest tööloe saamisega läks järjekorra tõttu väga mitu tundi aega. lõbus.. vähemalt Kanada on piisavalt tore maa, et wifi leviga ei koonerdata!!!
peale seda paari tunnist passimist läksime rongi peale ning sõitsime westfronti, et istuda teise rongi peale ja sõita Surrey'sse Kings Granti vist.. sealt võtsime takso, kuna Terry (tore vend, kes meile öömaja pakub praegu) ei saanud meile hetkel järgi tulla. aga polnud hullu.. jõudsime kohale.

Sai lõpuks ennast pesta ja värki.. täitsa inimese tunne tekkis.. kohe pakuti väike naps. Ka talle tõime Eestist väikse vanaka:) Kuigi selline väss täna peal oli, jõudsime ikka välja ka. Käisime Whiterockis ja peale niisama jalutamise ja jutu rääkimise sai käidud ka söömas.. ei kurda, päris hea oli.. kohanime ei vaadanudki:) aga suviti pidi see whiterock väga pop koht olema... kohe ookeani ääres ju, mis seal ikka tahta:)

ja nüüd ma istungi siin arvuti taga ja üritan võimalikult kähku teha, et saaks magama minna.. kell on kohe 0000 ja hommikul lubasime 8 ärgata, et linna minna ja hakata vaikselt asju ajama.. :)

Head ööd kallikesed:) Tahaks musi kaissu!!!

1 comment:

  1. Poisid soovin Teile edu. Vaatasin neid kõiki kohti läbi youdube, elamus võis Teil olla super!
    Pidage vastu olge tublid, ja Eskel seal on märg ära sisse astu (rõdul ma mõtlen) :) nali
    Aga tegelt ärge igatsege, alati on seal ju parem kus te parasjagu olete.

    ReplyDelete